Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity of predigested protein obtained from a range of farmed edible insects.

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity of predigested protein obtained from a range of farmed edible insects. [AUT. KORESP.] EWELINA ZIELIŃSKA, [AUT.] MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK. Int. J. Food Sci. Technol. 2017 Vol. 52, Issue 2 s. 306-312, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.13282
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2017 09:08
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:01

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40380) wydawnictwo ciągłe #40380
PBN ID (hist.): 40380

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,383
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się