Zmiany właściwości fizycznych chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny.
Opis bibliograficzny
Zmiany właściwości fizycznych chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, DARIUSZ DZIKI, ALICJA ZIEMICHÓD, MONIKA SIASTAŁA, BEATA BIERNACKA, GRZEGORZ ŁYSIAK, JAWAD AL-ARIDHEE, RYSZARD KULIG. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2016 z. 585 131-139, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2016 z. 585, 131-139
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2017 09:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.zppnr.sggw.pl/585.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40519) wydawnictwo ciągłe #40519
PBN ID (hist.): 40519
Metryki
13,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.