Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity, technological and rheological properties of baked rolls containing dried onions (Allium cepaL.).

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity, technological and rheological properties of baked rolls containing dried onions (Allium cepaL.). [AUT. KORESP.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, ANETA SŁAWIŃSKA. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol. 41 Issue 1 1-8, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12914
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 stycznia 2017 11:14
Ostatnia aktualizacja:12 sierpnia 2021 10:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40522) wydawnictwo ciągłe #40522
PBN ID (hist.): 40522

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się