Antioxidant activity, technological and rheological properties of baked rolls containing dried onions (Allium cepaL.).
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity, technological and rheological properties of baked rolls containing dried onions (Allium cepaL.). [AUT. KORESP.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, ANETA SŁAWIŃSKA. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol. 41 Issue 1 1-8, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12914
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Processing and Preservation 2017 Vol. 41 Issue 1, 1-8
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2017 11:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 10:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f0a
DOI
10.1111/jfpp.12914
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40522) wydawnictwo ciągłe #40522
PBN ID (hist.): 40522
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.