Effect of acid whey and freeze-dried cranberries on lipid oxidation and fatty acid composition of nitrite-/nitrate-free fermented sausage made from deer meat.
Opis bibliograficzny
Effect of acid whey and freeze-dried cranberries on lipid oxidation and fatty acid composition of nitrite-/nitrate-free fermented sausage made from deer meat. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Asian-Australas. J. Anim. Sci. (Print) 2017 Vol. 30 Issue 1 85-93, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5713/ajas.16.0023
Szczegóły publikacji
Źródło:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences (Print) 2017 Vol. 30 Issue 1, 85-93
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2017 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2022 10:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f01
DOI
10.5713/ajas.16.0023
Strona WWW
http://www.ajas.info/journal/view.php?n…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40528) wydawnictwo ciągłe #40528
PBN ID (hist.): 40528
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,243
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.