Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Innowacje i trendy w technologii przetwarzania surowców pochodzenia zwierzęcego.

Opis bibliograficzny

Innowacje i trendy w technologii przetwarzania surowców pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, KAMIL WILCZYŃSKI. Gosp. Mięs. 2016 R. 68 Nr 12 34, 38, 40-43, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2016 R. 68 Nr 12, 34, 38, 40-43
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 stycznia 2017 14:26
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40591) wydawnictwo ciągłe #40591
PBN ID (hist.): 40591

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się