Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antimicrobial peptides of meat origin - an in silico and in vitro analysis.

AUT. PAULINA KĘSKA, AUT. KORESP. JOANNA STADNIK.

Opis bibliograficzny

Antimicrobial peptides of meat origin - an in silico and in vitro analysis. [AUT.] PAULINA KĘSKA, [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK. Prot. Peptide Letters (Print) 2017 Vol. 24 Nr 2 165-173, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2174/0929866523666161220113230
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Protein and Peptide Letters (Print) 2017 Vol. 24 Nr 2, 165-173
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 lutego 2017 09:32
Ostatnia aktualizacja:12 sierpnia 2021 10:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40807) wydawnictwo ciągłe #40807
PBN ID (hist.): 40807

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,039
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się