Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of germination time on grinding characteristics and antioxidant activity of wheat sprouts.

Opis bibliograficzny

Influence of germination time on grinding characteristics and antioxidant activity of wheat sprouts. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MAREK DOMIN, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Flour - Bread (Abstr. Book) 2015 65, 8th International Congress FLOUR-BREAD '15 : 10th Croatian Congress of Cereal Technologists Opatija, Croatia, October 29-30, 2015.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 lutego 2017 10:35
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40867) wydawnictwo ciągłe #40867
PBN ID (hist.): 40867

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się