Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of interactions between coffee and cardamom, their type, and strength in relation to interactions in a model system.

Opis bibliograficzny

Evaluation of interactions between coffee and cardamom, their type, and strength in relation to interactions in a model system. [AUT. KORESP.] AGATA DURAK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA. CYTA: Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 2 266-276, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/19476337.2016.1247298
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CyTA-Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 2, 266-276
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 lutego 2017 13:40
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40871) wydawnictwo ciągłe #40871
PBN ID (hist.): 40871

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,371
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się