Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB.
Opis bibliograficzny
Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB. [AUT. KORESP.] PAULINA KĘSKA, [AUT.] JOANNA STADNIK. CYTA: Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3 s. 374-381, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/19476337.2016.1271828
Szczegóły publikacji
Źródło:
CyTA-Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3, s. 374-381
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lutego 2017 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96ee6
DOI
10.1080/19476337.2016.1271828
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/full/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40916) wydawnictwo ciągłe #40916
PBN ID (hist.): 40916
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,371
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.