Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB.

AUT. KORESP. PAULINA KĘSKA, AUT. JOANNA STADNIK.

Opis bibliograficzny

Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB. [AUT. KORESP.] PAULINA KĘSKA, [AUT.] JOANNA STADNIK. CYTA: Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3 s. 374-381, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/19476337.2016.1271828
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CyTA-Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3, s. 374-381
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 lutego 2017 12:16
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40916) wydawnictwo ciągłe #40916
PBN ID (hist.): 40916

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,371
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się