Gluten-free precooked rice pasta enriched with legumes flours: physical properties, texture, sensory attributes and microstructure.
Opis bibliograficzny
Gluten-free precooked rice pasta enriched with legumes flours: physical properties, texture, sensory attributes and microstructure. [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE. Lebensm. - Wiss. Technol. 2017 Vol. 75 s. 569-577, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2016.10.005
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2017 Vol. 75, s. 569-577
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 lutego 2017 14:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0064bad49b31cced97c02
DOI
10.1016/j.lwt.2016.10.005
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40977) wydawnictwo ciągłe #40977
PBN ID (hist.): 40977
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,129
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.