Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przeciwutleniacze naturalne występujące w żywności.

Opis bibliograficzny

Przeciwutleniacze naturalne występujące w żywności. [AUT.] BARBARA MANIAK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 1996 T. 40 nr 4 s. 7-10, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 1996 T. 40 nr 4, s. 7-10, il.
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 4104) wydawnictwo ciągłe #4104
PBN ID (hist.): 4104

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się