Comparative effects of inulin with different polymerization degrees on growth performance, blood trace minerals, and erythrocyte indices in growing-finishing pigs.
Opis bibliograficzny
Comparative effects of inulin with different polymerization degrees on growth performance, blood trace minerals, and erythrocyte indices in growing-finishing pigs. [AUT. KORESP.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. Biol. Trace Elem. Res. 2017 Vol. 176 Issue 1 130-142, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s12011-016-0796-y
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 2017 Vol. 176 Issue 1, 130-142
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 lutego 2017 16:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00673ad49b31cced997aa
DOI
10.1007/s12011-016-0796-y
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41073) wydawnictwo ciągłe #41073
PBN ID (hist.): 41073
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,361
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.