Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fortification with green coffee beans on chelating power of wheat bread.

Opis bibliograficzny

Effect of fortification with green coffee beans on chelating power of wheat bread. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, AGATA DURAK, JAROSŁAW CZYŻ. Flour - Bread (Proc.) 2016, 113-122, Proceeddings of the 8th International Congress FLOUR - BREAD '15 : 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 29-30, 2015.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 marca 2017 09:02
Ostatnia aktualizacja:9 listopada 2017 12:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41082) wydawnictwo ciągłe #41082
PBN ID (hist.): 41082

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się