Influence of germination time on grinding characteristics and antioxidant activity of sprouted wheat.
Opis bibliograficzny
Influence of germination time on grinding characteristics and antioxidant activity of sprouted wheat. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MAREK DOMIN, KATARZYNA KOZŁOWICZ, ZBIGNIEW KRZYSIAK. Flour - Bread (Proc.) 2016, 141-150, Proceeddings of the 8th International Congress FLOUR - BREAD '15 : 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 29-30, 2015.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Flour - Bread ... (Proceedings) 2016, 141-150
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 marca 2017 09:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 listopada 2017 12:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfos.unios.hr/flour-bread/i…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41084) wydawnictwo ciągłe #41084
PBN ID (hist.): 41084
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.