Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The concentration of free amino acids in blood serum of healthy cows and cows with subclinical ketosis.

Opis bibliograficzny

The concentration of free amino acids in blood serum of healthy cows and cows with subclinical ketosis. [AUT.] JAN MARCZUK, PIOTR BRODZKI, ADAM BRODZKI, KRZYSZTOF LUTNICKI. Naukovij Visnik Lvivskogo Nacionalnogo Universitetu Veterinarnoj Medicini ta Biotehnologij 2016 T. 18 No 2(66) 223-226, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15421/nvlvet6646
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 marca 2017 12:45
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41100) wydawnictwo ciągłe #41100
PBN ID (hist.): 41100

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się