Energy consumption and process efficiency as affected by extrusion-cooking conditions and recipe formulation during the production of gluten-free rice-legumes products.
Opis bibliograficzny
Energy consumption and process efficiency as affected by extrusion-cooking conditions and recipe formulation during the production of gluten-free rice-legumes products. [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, STANISŁAW JUŚKO, MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE. Agricultural Engineering 2017 Vol. 21 Nr 1 s. 39-46, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1515/agriceng-2017-0004
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agricultural Engineering 2017 Vol. 21 Nr 1, s. 39-46
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2017 16:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0064bad49b31cced97bec
DOI
10.1515/agriceng-2017-0004
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/agrice…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41211) wydawnictwo ciągłe #41211
PBN ID (hist.): 41211
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.