Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Impact of weeding methods on the content of nitrates in potato tubers.

Opis bibliograficzny

Impact of weeding methods on the content of nitrates in potato tubers. [AUT.] PIOTR BARBAŚ, BARBARA SAWICKA. Nauka Przyr. Tech. 2016 Vol. 10 Issue 4 1-17, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.NPT.2016.4.49
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2016 Vol. 10 Issue 4, 1-17
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 kwietnia 2017 13:04
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:05

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41430) wydawnictwo ciągłe #41430
PBN ID (hist.): 41430

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się