Korelacje między zawartością wybranych białek serwatkowych w mleku krów.
Opis bibliograficzny
Korelacje między zawartością wybranych białek serwatkowych w mleku krów. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA WOLANCIUK. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2017, T. 13, nr 1 33-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ROCZNIKI NAUKOWE POLSKIEGO TOWARZYSTWA ZOOTECHNICZNEGO 2017, T. 13, nr 1, 33-45
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2017 10:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2019 12:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00673ad49b31cced99783
Strona WWW
http://rn.ptz.icm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41464) wydawnictwo ciągłe #41464
PBN ID (hist.): 41464
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.