Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Korelacje między zawartością wybranych białek serwatkowych w mleku krów.

Opis bibliograficzny

Korelacje między zawartością wybranych białek serwatkowych w mleku krów. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA WOLANCIUK. Rocz. Nauk. Pol. Tow. Zootech. 2017, T. 13, nr 1 33-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja autorska Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 kwietnia 2017 10:25
Ostatnia aktualizacja:5 grudnia 2019 12:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41464) wydawnictwo ciągłe #41464
PBN ID (hist.): 41464

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się