Comparison of whey proteins and lipophilic vitamins between four cow breeds maintained in intensive production system = Usporedba proteina sirutke i liposolubilnih vitamina između četiri pasmine krava držane u intenzivnim sustavima proizvodnje.
Opis bibliograficzny
Comparison of whey proteins and lipophilic vitamins between four cow breeds maintained in intensive production system = Usporedba proteina sirutke i liposolubilnih vitamina između četiri pasmine krava držane u intenzivnim sustavima proizvodnje. [AUT. KORESP.] JOLANTA KRÓL, [AUT.] ANETA BRODZIAK, AGNIESZKA ZABORSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. Mljekarstvo 2017 Vol. 67 No 1 17-24, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15567/mljekarstvo.2017.0102
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mljekarstvo 2017 Vol. 67 No 1, 17-24
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2017 10:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 07:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00673ad49b31cced9977f
DOI
10.15567/mljekarstvo.2017.0102
Strona WWW
http://hrcak.srce.hr/index.php?show=cla…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41467) wydawnictwo ciągłe #41467
PBN ID (hist.): 41467
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,529
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.