Tytuł: | Effect of different dietary methionine levels on the growth performance and tissue redox parameters of turkeys. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Jan Jankowski, [AUT. KORESP.] Magdalena Kubińska, [AUT.] Jerzy Juśkiewicz, Anna Czech, Katarzyna Ognik, Zenon Zduńczyk. |
Szczegóły: | POULTRY SCIENCE 2017 Vol. 96 no.5, 1235-1243 |
Strona WWW: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579119312945 |
DOI | 10.3382/ps/pew383 |
BPP ID: | (46, 41475) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 41475 |
PBN ID: | 41475 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Artykuł w czasopismie |
Język: | Angielski |
Typ KBN: | praca oryginalna |
OpenAccess: | - tryb dostępu: otwarte czasopismo - wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana - licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) - czas udostępnienia: w momencie opublikowania |
Punkty KBN/MNiSW: | 40,00 |
Impact factor: | 2,216 |
Rekord utworzony: | 28 kwietnia 2017 12:15 |
Rekord zaktualizowany: | 5 lutego 2020 13:34 |