Menu
Tytuł:Effect of different dietary methionine levels on the growth performance and tissue redox parameters of turkeys.
Autorzy:[AUT.] Jan Jankowski, [AUT. KORESP.] Magdalena Kubińska, [AUT.] Jerzy Juśkiewicz, Anna Czech, Katarzyna Ognik, Zenon Zduńczyk.
Szczegóły:POULTRY SCIENCE 2017 Vol. 96 no.5, 1235-1243
Strona WWW:https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579119312945
DOI10.3382/ps/pew383
ID:41475
PBN ID:41475
Rok:2017
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: otwarte czasopismo
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND)
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty KBN/MNiSW:40,00
Impact factor:2,216
Rekord utworzony:28 kwietnia 2017 12:15
Rekord zaktualizowany:5 lutego 2020 13:34

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 202002.17
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się