Menu
Tytuł:Effect of different dietary methionine levels on the growth performance and tissue redox parameters of turkeys.
Autorzy:[AUT.] Jan Jankowski, [AUT. KORESP.] Magdalena Kubińska, [AUT.] Jerzy Juśkiewicz, Anna Czech, Katarzyna Ognik, Zenon Zduńczyk.
Źródło:POULTRY SCIENCE 2017 Vol. 96 no.5, 1235-1243
Strona WWW:https://academic.oup.com/ps/article-abstract/doi/10.3382/ps/pew383/2290972/Effect-of-different-dietary-methionine-le...
DOI10.3382/ps/pew383
ID:41475
PBN ID:41475
Rok:2017
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
Punkty KBN/MNiSW:40,00
Impact factor:2,216
Rekord utworzony:28 kwietnia 2017 12:15
Rekord zaktualizowany:26 lipca 2019 10:33

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.8a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się