Menu
Tytuł:Comparison of the effect of dietary copper nanoparticles with copper (II) salt on bone geometric and structural parameters as well as material characteristics in a rat model.
Autorzy:[AUT. KORESP.] Ewa Tomaszewska, [AUT.] Siemowit Muszyński, Katarzyna Ognik, Piotr Dobrowolski, Małgorzata Kwiecień, Jerzy Juśkiewicz, Dariusz Chocyk, Michał Świetlicki, Tomasz Blicharski, Bożena Gładyszewska.
Źródło:JOURNAL OF TRACE ELEMENTS IN MEDICINE AND BIOLOGY 2017 Vol. 42, s. 103-110
Strona WWW:http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X1730007X
DOI10.1016/j.jtemb.2017.05.002
ID:41514
PBN ID:41514
Rok:2017
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ KBN:praca oryginalna
Punkty KBN/MNiSW:20,00
Impact factor:3,755
Rekord utworzony:10 maja 2017 13:03
Rekord zaktualizowany:26 lipca 2019 10:48

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2019 IPLweb; wersja 201910.6a0
Informacja o cookies: Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Zgadzam się