Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of Lactobacillus acidophilus bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins.

Opis bibliograficzny

Effect of Lactobacillus acidophilus bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins. [AUT.] ANNA OKOŃ, [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Sci. Biotechnol. 2017 Vol. 26 Iss.3 633-641, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10068-017-0076-4
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 2017 Vol. 26 Iss.3, 633-641
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 maja 2017 12:51
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 09:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41520) wydawnictwo ciągłe #41520
PBN ID (hist.): 41520

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,786
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się