Effect of Lactobacillus acidophilus bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins.
Opis bibliograficzny
Effect of Lactobacillus acidophilus bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins. [AUT.] ANNA OKOŃ, [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Sci. Biotechnol. 2017 Vol. 26 Iss.3 633-641, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s10068-017-0076-4
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 2017 Vol. 26 Iss.3, 633-641
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 maja 2017 12:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 09:41 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96eb5
DOI
10.1007/s10068-017-0076-4
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41520) wydawnictwo ciągłe #41520
PBN ID (hist.): 41520
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,786
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.