Content of cadmium and lead in raw, fried and baked commercial frozen fishery products consumed in Poland.
Opis bibliograficzny
Content of cadmium and lead in raw, fried and baked commercial frozen fishery products consumed in Poland. [AUT. KORESP.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. J. Sci. Food Agric. 2017 Vol. 97, Issue 9 2969-2974, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.8136
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2017 Vol. 97, Issue 9, 2969-2974
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 czerwca 2017 08:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00672ad49b31cced99748
DOI
10.1002/jsfa.8136
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41906) wydawnictwo ciągłe #41906
PBN ID (hist.): 41906
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,379
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.