Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of cadmium and lead in raw, fried and baked commercial frozen fishery products consumed in Poland.

Opis bibliograficzny

Content of cadmium and lead in raw, fried and baked commercial frozen fishery products consumed in Poland. [AUT. KORESP.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. J. Sci. Food Agric. 2017 Vol. 97, Issue 9 2969-2974, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.8136
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2017 Vol. 97, Issue 9, 2969-2974
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 czerwca 2017 08:19
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41906) wydawnictwo ciągłe #41906
PBN ID (hist.): 41906

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,379
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się