Evaluation of selected properties of gluten-free instant gruels processed under various extrusion-cooking conditions.
Opis bibliograficzny
Evaluation of selected properties of gluten-free instant gruels processed under various extrusion-cooking conditions. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2017 Vol. 16 Nr 2 135-147, il. bibliogr., streszcz., sum., DOI:10.17306/J.AFS.0459. DOI: 10.17306/J.AFS.0459
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2017 Vol. 16 Nr 2, 135-147
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lipca 2017 13:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 08:08 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0064aad49b31cced97b1c
DOI
10.17306/J.AFS.0459
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume16/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42136) wydawnictwo ciągłe #42136
PBN ID (hist.): 42136
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.