Antioxidative properties of milk protein preparations fermented by Polish strains of Lactobacillus helveticus.
Opis bibliograficzny
Antioxidative properties of milk protein preparations fermented by Polish strains of Lactobacillus helveticus. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, KLAUDIA GUSTAW, ADAM WAŚKO. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2017 Vol. 16 Nr 2 s. 199-207, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.0479
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2017 Vol. 16 Nr 2, s. 199-207
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lipca 2017 14:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 10:16 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e90
DOI
10.17306/J.AFS.0479
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume16/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42138) wydawnictwo ciągłe #42138
PBN ID (hist.): 42138
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.