Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The content of lead and cadmium in fruit-flavoured yoghurts and cream cheeses.

Opis bibliograficzny

The content of lead and cadmium in fruit-flavoured yoghurts and cream cheeses. [AUT. KORESP.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, ROBERT KRUSIŃSKI, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KATARZYNA KWIATKOWSKA, RENATA KLEBANIUK. J. Elem. 2017 Vol. 22 Nr 4 s. 1333-1345, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2017.22.1.1383
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2017 Vol. 22 Nr 4, s. 1333-1345
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2017 09:18
Ostatnia aktualizacja:7 lipca 2021 08:55

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42265) wydawnictwo ciągłe #42265
PBN ID (hist.): 42265

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,684
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się