The content of lead and cadmium in fruit-flavoured yoghurts and cream cheeses.
Opis bibliograficzny
The content of lead and cadmium in fruit-flavoured yoghurts and cream cheeses. [AUT. KORESP.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, ROBERT KRUSIŃSKI, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, KATARZYNA KWIATKOWSKA, RENATA KLEBANIUK. J. Elem. 2017 Vol. 22 Nr 4 s. 1333-1345, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2017.22.1.1383
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2017 Vol. 22 Nr 4, s. 1333-1345
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach (CC-BY-NC-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2017 09:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lipca 2021 08:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00672ad49b31cced996f0
DOI
10.5601/jelem.2017.22.1.1383
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42265) wydawnictwo ciągłe #42265
PBN ID (hist.): 42265
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,684
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.