Interaction of ternary biopolymers obtained from microwave dry-heated mixtures of gluten, whey protein concentrate and kaolinite.
Opis bibliograficzny
Interaction of ternary biopolymers obtained from microwave dry-heated mixtures of gluten, whey protein concentrate and kaolinite. [AUT.] MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA, [AUT. KORESP.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, [AUT.] CEZARY KWIATKOWSKI, KATSUYOSHI NISHINARI, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, STANISŁAW MLEKO. Food Sci. Technol. Res. 2017 Vol. 23 nr 3 s. 411-415, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.23.411
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2017 Vol. 23 nr 3, s. 411-415
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 sierpnia 2017 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 czerwca 2021 13:17 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e8c
DOI
10.3136/fstr.23.411
Strona WWW
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42293) wydawnictwo ciągłe #42293
PBN ID (hist.): 42293
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,379
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.