Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fibre.
Opis bibliograficzny
Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fibre. [AUT. KORESP.] RENATA RÓŻYŁO, [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, BEATA BIERNACKA, MONIKA WÓJCIK, ALICJA ZIEMICHÓD. Int. Agrophys. 2017 Vol. 31 No. 3 s. 411-418, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/intag-2016-0060
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2017 Vol. 31 No. 3, s. 411-418
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 sierpnia 2017 12:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e7f
DOI
10.1515/intag-2016-0060
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42337) wydawnictwo ciągłe #42337
PBN ID (hist.): 42337
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,242
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.