Mikronizacja metodą modyfikacji składu chemicznego nasion fasoli, ze szczególnym uwzględnieniem węglowodanów.
Opis bibliograficzny
Mikronizacja metodą modyfikacji składu chemicznego nasion fasoli, ze szczególnym uwzględnieniem węglowodanów. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, DARIUSZ ANDREJKO, ALI AL-YASIRY. Pol. J. Agron. 2016 No 27 s. 48–54, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Agronomy 2016 No 27, s. 48–54
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2017 09:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.iung.pulawy.pl/PJA/wydane/27…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42380) wydawnictwo ciągłe #42380
PBN ID (hist.): 42380
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.