Projekt ćwiczeń z techniki gastronomicznej w formie komputerowej bazy danych.
Opis bibliograficzny
Projekt ćwiczeń z techniki gastronomicznej w formie komputerowej bazy danych. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. Inż. Rol. 2003 nr 12 (54) s. 361-365, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2003 nr 12 (54), s. 361-365
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 sierpnia 2017 09:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2019 10:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42394) wydawnictwo ciągłe #42394
PBN ID (hist.): 42394
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.