Genetyczna identyfikacja operonu helwetycyny u szczepów pochodzących z fermentowanych produktów mlecznych (Genetic identification of helveticin operon in strains derived from fermented milk products)
Opis bibliograficzny
Genetyczna identyfikacja operonu helwetycyny u szczepów pochodzących z fermentowanych produktów mlecznych (Genetic identification of helveticin operon in strains derived from fermented milk products). [AUT.] KLAUDIA GUSTAW, MAGDALENA MICHALAK, ADAM WAŚKO. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2017 nr 2 (16) 3-13, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki Przyrodnicze i Medyczne (d. Nauki Przyrodnicze) 2017 nr 2 (16), 3-13
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2017 07:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 sierpnia 2021 10:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
611b87272467f0490a869bf9
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/wp-content/u…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42438) wydawnictwo ciągłe #42438
PBN ID (hist.): 42438
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.