Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparative effects of organic, traditional, and intensive production with probiotics on the fatty acid profile of cow’s milk.

Opis bibliograficzny

Comparative effects of organic, traditional, and intensive production with probiotics on the fatty acid profile of cow’s milk. [AUT. KORESP.] BOŻENA KICZOROWSKA, [AUT.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, JAN MARCZUK, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, RENATA KLEBANIUK, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, PIOTR KICZOROWSKI, ZWENYSLAWA ZASADNA. J. Food Compos. Anal. 2017 Vol. 63 s. 157-163, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.jfca.2017.08.002
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 września 2017 14:33
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2022 14:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42481) wydawnictwo ciągłe #42481

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,956
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się