Comparative effects of organic, traditional, and intensive production with probiotics on the fatty acid profile of cow’s milk.
Opis bibliograficzny
Comparative effects of organic, traditional, and intensive production with probiotics on the fatty acid profile of cow’s milk. [AUT. KORESP.] BOŻENA KICZOROWSKA, [AUT.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, JAN MARCZUK, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, RENATA KLEBANIUK, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, PIOTR KICZOROWSKI, ZWENYSLAWA ZASADNA. J. Food Compos. Anal. 2017 Vol. 63 s. 157-163, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1016/j.jfca.2017.08.002
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Composition and Analysis 2017 Vol. 63, s. 157-163
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 września 2017 14:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2022 14:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0060fad49b31cced951ea
DOI
10.1016/j.jfca.2017.08.002
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42481) wydawnictwo ciągłe #42481
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,956
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.