Wykorzystanie testu cięcia do ogólnej charakterystyki liofilizowanych kremów i musów z brokułów.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie testu cięcia do ogólnej charakterystyki liofilizowanych kremów i musów z brokułów. [AUT.] MAREK DOMIN, FRANCISZEK KLUZA, PAULINA DERCZYK. Chłodnictwo (Warsz.) 2017 T. 52 Nr 1-2 s. 12-16, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/8.2017.1-2.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2017 T. 52 Nr 1-2, s. 12-16
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2017 07:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00649ad49b31cced97ad1
DOI
10.15199/8.2017.1-2.1
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/wyszukaj-0-0-10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42498) wydawnictwo ciągłe #42498
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.