Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego do produkcji żywności wzbogaconej.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego do produkcji żywności wzbogaconej. [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL, DARIUSZ GÓRAL. Inż. Przetw. Spoż. 2017 Vol. 1/4 No 21 s. 13-18, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2017 Vol. 1/4 No 21, s. 13-18
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2017 07:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2019 08:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e60
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/doc/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42499) wydawnictwo ciągłe #42499
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.