Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, MAŁGORZATA GÓRAL. Żyw. Człow. Metab. 2017 T. 44 Nr 2 s. 133-142, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2017 T. 44 Nr 2, s. 133-142
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 września 2017 08:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 marca 2020 11:49 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e5c
Strona WWW
http://agro.icm.edu.pl/agro/element/bwm…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42500) wydawnictwo ciągłe #42500
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.