Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka substytutów produktów mlecznych przeznaczonych dla osób z alergią i nietolerancją pokarmową. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, MAŁGORZATA GÓRAL. Żyw. Człow. Metab. 2017 T. 44 Nr 2 s. 133-142, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2017 T. 44 Nr 2, s. 133-142
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 września 2017 08:08
Ostatnia aktualizacja:18 marca 2020 11:49

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42500) wydawnictwo ciągłe #42500

Metryki

8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się