Polska „super żywność” w prewencji chorób nowotworowych.
Opis bibliograficzny
Polska „super żywność” w prewencji chorób nowotworowych. [AUT.] KATARZYNA BANACH, BEATA RUTKOWSKA, PAWEŁ GLIBOWSKI. Bromatol. Chem. Toksykol. 2017 T. 50 Nr 2 s. 106-114, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2017 T. 50 Nr 2, s. 106-114
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2017 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2019 08:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e51
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Bromatolo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42520) wydawnictwo ciągłe #42520
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.