Antioxidant and anti-inflammatory activities of hydrolysates and peptide fractions obtained by enzymatic hydrolysis of selected heat-treated edible insects.
Opis bibliograficzny
Antioxidant and anti-inflammatory activities of hydrolysates and peptide fractions obtained by enzymatic hydrolysis of selected heat-treated edible insects. [AUT. KORESP.] EWELINA ZIELIŃSKA, [AUT.] BARBARA BARANIAK, MONIKA KARAŚ. Nutrients 2017 Vol. 9, Issue 9 Article number 970, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/nu9090970
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nutrients 2017 Vol. 9, Issue 9, Article number 970
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2017 15:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 09:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e48
DOI
10.3390/nu9090970
Strona WWW
http://www.mdpi.com/2072-6643/9/9/970/h…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42527) wydawnictwo ciągłe #42527
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,196
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.