Rheological and textural properties of yogurts enriched with Jerusalem artichoke flour.
Opis bibliograficzny
Rheological and textural properties of yogurts enriched with Jerusalem artichoke flour. [AUT.] T. KRIVOROTOVA, [AUT. KORESP.] J. SEREIKAITE, [AUT.] P. GLIBOWSKI. Czech J. Food Sci. (Print) 2017 Vol. 35 Issue 5 s. 432 - 439, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17221/2/2017-CJFS
Szczegóły publikacji
Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2017 Vol. 35 Issue 5, s. 432 - 439
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 października 2017 15:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:53 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e32
DOI
10.17221/2/2017-CJFS
Strona WWW
http://www.agriculturejournals.cz/web/c…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42551) wydawnictwo ciągłe #42551
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,868
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.