Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological and textural properties of yogurts enriched with Jerusalem artichoke flour.

AUT. T. KRIVOROTOVA, AUT. KORESP. J. SEREIKAITE, AUT. P. GLIBOWSKI.

Opis bibliograficzny

Rheological and textural properties of yogurts enriched with Jerusalem artichoke flour. [AUT.] T. KRIVOROTOVA, [AUT. KORESP.] J. SEREIKAITE, [AUT.] P. GLIBOWSKI. Czech J. Food Sci. (Print) 2017 Vol. 35 Issue 5 s. 432 - 439, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17221/2/2017-CJFS
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2017 Vol. 35 Issue 5, s. 432 - 439
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 października 2017 15:22
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:53

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42551) wydawnictwo ciągłe #42551

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,868
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się