Effect of Rosemary transglutaminase on yoghurt fortified with whey protein isolate.
Opis bibliograficzny
Effect of Rosemary transglutaminase on yoghurt fortified with whey protein isolate. [AUT. KORESP.] IBRAHIM OSAMA, [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, NOUR MAHER, MAHMOUD EL-HOFI, EL-SAYED EL-TANBOY, NABIL ABD-RABOU. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2017 Vol. 67 Nr 4 s.265-274, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/pjfns-2016-0020
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2017 Vol. 67 Nr 4, s.265-274
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2017 11:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:47 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e2a
DOI
10.1515/pjfns-2016-0020
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/Effect-of…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42559) wydawnictwo ciągłe #42559
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,697
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.