Społeczne i ekonomiczne uwarunkowania spożycia dziczyzny.
Opis bibliograficzny
Społeczne i ekonomiczne uwarunkowania spożycia dziczyzny. [AUT.] MARIAN FLIS, KAROLINA MAGDZIAK, BOGUSŁAW RATAJ. Prz. Leśn. 2017 nr 8 s. 12-14, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Leśniczy 2017 nr 8, s. 12-14
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: opis przypadku
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2017 09:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 marca 2020 09:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00671ad49b31cced9965d
Strona WWW
http://agro.icm.edu.pl/agro/element/bwm…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42587) wydawnictwo ciągłe #42587
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.