Przechowywanie chłodnicze gotowanego ryżu. Aspekt mikrobiologiczny.
Opis bibliograficzny
Przechowywanie chłodnicze gotowanego ryżu. Aspekt mikrobiologiczny. [AUT.] MAREK DOMIN, FRANCISZEK KLUZA, DARIUSZ GÓRAL, KATARZYNA KOZŁOWICZ. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2016 nr 15 (1-2) s. 43-53, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2016 nr 15 (1-2), s. 43-53
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 października 2017 11:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 08:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42594) wydawnictwo ciągłe #42594
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.