Physicochemical properties and milling characteristics of spring wheat from different farming systems.
Opis bibliograficzny
Physicochemical properties and milling characteristics of spring wheat from different farming systems. [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI, [AUT.] GRAŻYNA CACAK-PIETRZAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, ANTONI MIŚ, RENATA RÓŻYŁO, KRZYSZTOF JOŃCZYK. J. Agric. Sci. Technol. (Print) 2017 Vol. 19 Issue 6 s. 1253-1266, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural Science and Technology 2017 Vol. 19 Issue 6, s. 1253-1266
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 października 2017 13:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2022 13:52 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e21
Strona WWW
http://jast.modares.ac.ir/article-23-74…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42603) wydawnictwo ciągłe #42603
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,890
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.