Content of minerals and fatty acids and their correlation with phytochemical compounds and antioxidant activity of leguminous seeds.
Opis bibliograficzny
Content of minerals and fatty acids and their correlation with phytochemical compounds and antioxidant activity of leguminous seeds. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, [AUT. KORESP.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, RENATA KLEBANIUK, PIOTR KICZOROWSKI. Biol. Trace Elem. Res. 2017 Vol. 180 Issue 2 s. 338-348, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s12011-017-1005-3
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH 2017 Vol. 180 Issue 2, s. 338-348
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2017 09:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00649ad49b31cced97a72
DOI
10.1007/s12011-017-1005-3
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42661) wydawnictwo ciągłe #42661
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,361
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.