Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated Raspberry juices and syrups.
Opis bibliograficzny
Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated Raspberry juices and syrups. [AUT. KORESP.] URSZULA SZYMANOWSKA, [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2017 Vol. 16 Nr 3 s. 269-282, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2017.0491
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2017 Vol. 16 Nr 3, s. 269-282
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2017 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 09:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e0a
DOI
10.17306/J.AFS.2017.0491
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume16/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42695) wydawnictwo ciągłe #42695
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.