Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physical and sensory properties of bread containing broccoli sprouts powder.

Opis bibliograficzny

Physical and sensory properties of bread containing broccoli sprouts powder. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, RENATA RÓŻYŁO, JUSTYNA TOMIŁO. Flour - Bread (Abstr. Book) 2013, 7th International Congress FLOUR-BREAD '13 : 9th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno - Kruh' 13, Opatja Croatia, October 16-18, 2013.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 listopada 2017 16:04
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 13:14

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42700) wydawnictwo ciągłe #42700

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się