Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quantity and quality of poultry products depending on birds’ rearing system.

Opis bibliograficzny

Quantity and quality of poultry products depending on birds’ rearing system. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, ANTONI BRODACKI. Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy 2017 Vol.35 Issue 3 s. 58-66, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/jasbb.2017.3.6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 listopada 2017 12:27
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42744) wydawnictwo ciągłe #42744

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się