Quantity and quality of poultry products depending on birds’ rearing system.
Opis bibliograficzny
Quantity and quality of poultry products depending on birds’ rearing system. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, ANTONI BRODACKI. Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy 2017 Vol.35 Issue 3 s. 58-66, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/jasbb.2017.3.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 listopada 2017 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00671ad49b31cced99615
DOI
10.24326/jasbb.2017.3.6
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42744) wydawnictwo ciągłe #42744
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.