Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The changes of the cooked pasta texture during storage.

Opis bibliograficzny

The changes of the cooked pasta texture during storage. [AUT.] BEATA BIERNACKA, DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA. Flour - Bread (Abstr. Book) 2017 s. 60, 9th International Congress FLOUR-BREAD '17 : 11th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh'17", Croatia, October 25-27, 2017.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 listopada 2017 09:52
Ostatnia aktualizacja:30 listopada 2017 09:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42804) wydawnictwo ciągłe #42804

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się