The changes of the cooked pasta texture during storage.
Opis bibliograficzny
The changes of the cooked pasta texture during storage. [AUT.] BEATA BIERNACKA, DARIUSZ DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA. Flour - Bread (Abstr. Book) 2017 s. 60, 9th International Congress FLOUR-BREAD '17 : 11th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh'17", Croatia, October 25-27, 2017.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Flour - Bread ... (Abstract Book) 2017, s. 60
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 listopada 2017 09:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 listopada 2017 09:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42804) wydawnictwo ciągłe #42804
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.