Mleko i produkty mleczne źródłem składników biologicznie czynnych.
Opis bibliograficzny
Mleko i produkty mleczne źródłem składników biologicznie czynnych. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, JOANNA BARŁOWSKA. Przem. Spoż. 2017 T. 71 nr 10 s. 8-13, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2017.10.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2017 T. 71 nr 10, s. 8-13
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2017 08:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:56 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00670ad49b31cced995df
DOI
10.15199/65.2017.10.2
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1101…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42824) wydawnictwo ciągłe #42824
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.