Ekożywność – zdrowa żywność w XXI wieku?.
Opis bibliograficzny
Ekożywność – zdrowa żywność w XXI wieku?. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL. Przem. Spoż. 2017 T. 71 nr 11 s. 35-38, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2017 T. 71 nr 11, s. 35-38
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2017 09:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2019 12:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00670ad49b31cced995dc
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1105…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42825) wydawnictwo ciągłe #42825
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.