Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wartość dietetyczna i możliwości kulinarnego zagospodarowania mięsa z dorosłych owiec.

Opis bibliograficzny

Wartość dietetyczna i możliwości kulinarnego zagospodarowania mięsa z dorosłych owiec. [AUT.] MICHAŁ MILERSKI, ANDRZEJ JUNKUSZEW. Wiad. Zootech. 2017 R. 55 Nr 2 (293) s. 107-114, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
WIADOMOŚCI ZOOTECHNICZNE 2017 R. 55 Nr 2 (293), s. 107-114
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 grudnia 2017 09:35
Ostatnia aktualizacja:21 października 2019 13:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42848) wydawnictwo ciągłe #42848

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się